SABLIĆ "Zrinjski ne dopušta protivniku da dođe sebi"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Sutra se u Mostaru igra derbi 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem HŠK Zrinjski na svom stadionu dočekuje FK Sarajevo. Mostarci se nalaze na vodećem mjestu ljestvice s 30 bodova i svakako će pokušati nastaviti svoj pobjednički niz. dok je Sarajevo na trećem mjestu s devet bodova manje te će tražiti priključak za vodećim dvojcem. Trener Sarajeva Goran Sablić svjestan je koliko je zahtjevan posao pred njegovom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas derbi s najefikasnijom i u ovom trenutku možda i najboljom momčadi u Premijer ligi. Idemo u Mostar uvjereni da možemo pružiti svoju najbolju utakmicu i uzet bodove. Znamo da neće biti lako. Zrinjski je jako efikasan s jako visokim intenzitetom i ne daje puno predaha za vrijeme utakmice, niti da protivnik dođe sebi".

Sarajevo će u Mostar kompletno.

"Imamo dvije taktičke varijante kada je u pitanju faza obrane, ali i napada. Vjerujem da smo se dobro pripremili i da ćemo pružiti dobru utakmicu s nadom da ćemo se zadovoljni vratiti kući. Neće biti Kapića koji je zadobio ozljedu mišića, dok se u kadar vraća Varešanović. Momčad je više manje kompletna", rekao je Sablić.

Utakmica HŠK Zrinjski - FK Sarajevo igra se u subotu 23. listopada s početkom u 17 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vezani članci