RENDULIĆ NAKON REMIJA U BRATISLAVI 'Tek nakon 0-2 smo krenuli kako smo trebali od početka'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Veliku dramu na kraju dvomeča sa Slovanom pružio je mostarski Zrinjski. Plemići su nakon domaćeg poraza i u Bratislavi gubili 0-2, ali na kraju su se vratili i dobro zapaprili. No, ponestalo im je vremena i s 2-2 u gostima i 2-3 ukupno nastavljaju u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada se sve iz obje utakmice zbroji, treba pošteno reći da je Slovan bio za nijansu bolji”, kazao je Krunoslav Rendulić. “Na ovoj razini moraš imati agresivnost i parirati u duelima, što mi nismo imali. Jako smo loše otvorili, nismo ni počeli, a već upali u zaostatak. Tek nakon 0-2 smo krenuli kako smo trebali od početka. Zabili smo dva gola, ali nije bilo dovoljno.”

Slovan je tako opet koban za Zrinjski jer prošle ga je godine izbacio u play-offu Konferencijske lige, i to nakon raspucavanja i još jedne drame koja se rješavala na samom kraju.

“Treba pohvaliti momke, igrali su hrabro, pogotovo tih zadnjih 15-20 minuta. Da je bila još koja minuta, ne kažem da bi zabili, ali stavili bi ih pod još veći pritisak i bila bi veća nervoza. Što se primljenih golova tiče, oni padaju na svakakve načine, pa i iz prekida. O onome iz Mostara sve je rečeno, a ovi u Bratislavi su odgovornost obrambenih igrača.”

Zrinjski ipak nastavlja u Europskoj ligi gdje bi u idućoj rundi kvalifikacija trebao biti favorit, a u trećem pretkolu vjerojatno će na Islanđane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo još minimalno četiri utakmice. Ako budemo prikazali onu igru kao nakon 0-2 zaostatka, vjerujem da ćemo preskočiti idućeg suparnika”, kazao je.

Vezani članci