Rat se nastavlja: BBB protiv Mamića

Vidi originalni članak

A prvi dodir s loptom sa sjeverne je tribine dočekan onim poznatim: 'Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje'! Zapadna tribina ispratila je to u početku stidljivim zvužducima, a službeni spiker upozorenjem:'Pažnja, pažnja, poruka policije navijačima sa sjevera, odmah prestanite s protupravnim ponašanjem'!
Međutim, poklič zbog kojega je Dinamo zaradio Uefinu kaznu, ponovio se još nekoliko puta, unatoč upozorenjima, piše jutarnji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapadna tribina pokušala je parirati navijanjem: 'Dinamo, Dinamo', prekasno, Dinamu prijeti još veća kazna, iduća europska utakmica bez publike i 50 tisuća eura kazne. Bojimo se da delegat nije imao ćepiće u ušima... I, u takvom je, povremenom protupravnom ponašanju protekao i ostatak utakmice.

I dok je Dinamo lomio Šerif, policija je krenula u obračun sa navijačima na sjevernoj tribini. Prvo je izolirala grupu koja je skandirala protiv Mamića, a potom im preko službenog spikera naredila odlazak. Neki su poslušali, a ostatak je sjeo. Potom se grupa koja je otišla pojavila na drugom djelu tribine.

Reagirao je i delegat koji je zvao Zorana Mamića. Sportski direktor nemoćno je slegnuo ramenima... Igre skrivača u utakmici u kojoj je Dinamo igrao za europski ples do prosinca. Bizarno, tužno i neshvatljivo. I silne uvrede, ali i treniranje strogoće od strane Uefe. Ako će biti dosljedni, za mjesec dva u Europi neće biti stadiona koji će biti pun.
Inače, s obzirom na okolnosti,

Maksimir je bio solidno popunjen, zapad-dolje te sjever-dolje bili su popunjeni, ljudi je bilo i na gornjoj etaži Sjevera. Ipak, bez Istoka to nije to, prazan Istok - prazna duša Maksimira.

Vezani članci