FOTO  RAPSODIJA U PLAVOM Široki ispratio Radnik s Pecare s pet pogodaka u mreži

Hercegovina.info Sport
Vidi originalni članak

Fantastičnu utakmicu odigrali su večeras nogometaši Širokog Brijega okviru 15. kola Premijer lige BiH te su momčad Radnika s Pecare ispratili s pet pogodaka u mreži. Cijela utakmica bila je jednosmjerna ulica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je dobrim pokušajem otvorio Marko Pervan, ali njegov udarac odlazi pored gola.

No, već u  5. minuti Široki dolazi do vodstva. Po desnoj strani prošao je odlično kapetan Dino Ćorić i ubacio prizemnu loptu u peterac gostiju, a Toni Jović je šalje u mrežu za svoj četvrti pogodak u sezoni.

U 15. minuti velika prigoda za Široki Brijeg. Ponovno je u prvom planu Toni Jović Pucao je napadač Širokog, no lopta na putu u mreži pogađa njegovog suigrača Marka Pervana što spašava gol Radnika.

U 32. minuti Široki vodi 2:0. Iz jedne polukontre pucao je iskosa s lijeve strane Toni Jović, loptu je odbio vratar Radnika Dalibor Kozić, a na nju natrčava Jurić i šalje je u mrežu. 

Samo minutu kasnije novi pogodak Širokog. Ponovno je asistent Dino Ćorić. Lopta koju je ubacio s desne strane pogađa jednog igrača Radnika i odbija se točno na nogu Tonija Jovića koji je sigurno šalje u mrežu. Rezultatom 3:0 odlazi se na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom otvaranju drugog poluvremena velika prigoda za Radnik. Nakon ubačaja iz kornera dobro je glavom pucao Novaković, ali lopta pogađa vratnicu.

U 59. minuti odlično je iz slobodnog udarca pucao Marko Pervan, ali Dalibor Kozić ponovno je na visini zadatka. 

U 71. minuti Široki vodi 4:0. Po lijevoj strani dobro je prošao Brekalo i uputio centaršut u kazneni prostor Radnika, a na loptu odlično natrčava mladi Medić i pogađa mrežu Kozića.

Pet minuta kasnije, peti gol za igrače Širokog Brijega. Jović na stranu poslao loptu za Medića koji centrira, a glavom pogađa Angelov.

U 90. minuti još jedna velika prigoda za Široki. Ponovno je pucao Angelov, no njegov udarac odlazi pokraj gola.

Velika predstava Širokog Brijega na Pecari, a Radniku ostaje da se konsolidira nakon teškog poraza, ali i iznenadnog odlaska Slavka Petrovića s klupe.

U sljedećem kolu nogometaši Širokog Brijega na teško će gostovanje kod Borca u Banja Luku, dok će Radnik na svom terenu dočekati Krupu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vezani članci