Rakitić u šoku: Barcini navijači pokucali mu na vrata obiteljske kuće

Vidi originalni članak

Barceloni se još nije slegnula prašina koja se podigla nakon šokantnog poraza od Liverpoola (0:4) i ispadanja iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su drugu godinu u nizu ispali iz najelitnijeg klupskog natjecanja i to tako što su u uzvratu ispustili prednost od tri gola razlike.

Nakon debakla mediji i navijači žestoko su kritizirali Valverdeove igrače. Među onima koji su najviše spominjani bio je i naš Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac je sa suprugom i djecom otišao na nekoliko dana u Sevillu na odmor, a kada se vratio u Barcelonu na vrata su mu pokucali najžešći navijači katalonskog kluba - Ultrasi. 

Oni najvatreniji iz radikalne navijačke skupine Boixos Nois, otišli pred Rakitićevu kuću kako bi popričali o njegovu ponašanju, piše španjolski sportski dnevnik AS. U razgovoru koji je trajao nekoliko minuta Hrvat je objasnio kako je u Sevillu išao zbog obiteljskih razloga i nije imao namjeru nikoga uvrijediti, a ponajmanje navijače.

Želio je da njegov posjet Sevilli u kojoj je proveo tri godine i gdje je upoznao svoju suprugu prođe nezapaženo . Kada je saznao za fotografiju koja je objavljena na internetu, odmah je tražio da se ona ukloni. Nakon razgovora društvo se razišlo bez incidenta.

vecernji.hr

Vezani članci