PRIVEDEN OGNJEN VRANJEŠ Tukao se u u restoranu Dodikove kćerke, koji je radio duže od propisanog

rtvbn.com
Vidi originalni članak

Nogometaš Ognjen Vranješ priveden je sinoć nakon tučnjave koja je izbila između njega i Dušana Komljenovića, sina bivšeg direktora RUGIP-a, saznaje neslužbeno portal MojaBanjaluka.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, svađa je izbila u restoranu 'Agape', jer je Vranješ dobacivao djevojci koja je bila u Komljenovićevom društvu. Komljenović se pobunio, na što je Vranješ prišao i udario ga. Prema tvrdnjama očevidaca, u tučnjavi mu je izbijen zub.

Po dolasku interventne policije, Vranješ je priveden u policijsku postaju.

U Policijskoj upravi Banjaluka nisu dali službenu potvrdu o kojim osobama je riječ, osim da su intervenirali po prijavi o narušavanja javnog reda i mira i to na banjalučkom Trgu Krajine.

U priopćenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da je nadležnoj policijskoj postaji jutros u 3:40 sati prijavljeno da dvije osobe narušavaju javni red i mir.

- U vezi s navedenim događajem utvrđuju se sve činjenice i okolnosti, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka, dodaje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zanimljivo, iako bi radno vrijeme ugostiteljskih objekata trebalo da bude do 23 sata, restoran 'Agape', čiji je vlasnik Dodikova kćerka, očito je radio duže."

Vezani članci