FOTO/VIDEO  Predstavljena pojačanja HŠK Zrinjski

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... obratio trener Dragan Perić, te je najavio ciljeve u sezoni koja dolazi: Napravili smo jednu dobru selekciju i izabrali smo ono najbolje što imamo u ovom momentu i mogu s pravom reći da sa ovom ekipom možemo konkurirati za sami vrh. Krenut ćemo u sami vrh, a dokle ćemo stići to ćemo vidjeti. Ekipe koje su bile ispred nas u prvenstvu sigurno da su to favoriti u ovoj narednoj sezoni, ali mi ćemo probati pomrsiti račune svima njima. Mi ćemo u svakoj utakmici dati maksimum i opet ponavljam tko nije spreman za Zrinjski krvariti , ne treba ni da bude ovdje, ja sam spreman za Zrinjski poginuti, a oni moraju biti spremni krvariti i tako ćemo se odnositi prema svakoj utakmici bila domaća bila gostujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon trenera prisutnima su se obratio Vučina Šćepanović i:
Mislim sam start ovih priprema Zrinjskog dovoljno govori da ulaze ozbiljnije nego prethodnu. Sama pojačanja su sigurno ciljana. U svakoj utakmici trebamo dati svoj maksimum, te da vratimo Zrinjskog na staru slavu. Samim dolaskom ovde mislim da nisam pogriješio. Ekipa je mlada i ima potreban broj iskusnih igrača, te svoj kvalitet trebamo pokazati u sljedećim utakmicama.

Napad Zrinjskog pojačan je dolaskom Igora Aničića :
Došao sam u ovaj klub jer ima velike ambicije. Mi ćemo probati pomrsiti račune ostalim ekipama jer zaista imamo dobru ekipu za sam vrh.D

Povratnik u redove Zrinjskog je Goran Marković :
Tu sam od prvog dana priprema, većinu momaka ne poznajem ali odlično su me prihvatili. U ovim pripremama smo odigrala 5-6 utakmica, u svaku od njih smo ušli maksimalno. Tijekom prvenstva ćemo biti sve uigraniji i sve ozbiljniji.Mislim da imamo pravog trenera,prave saradnike i da možemo ostvariti zacrtani cilj.

Javnosti su još predstavljeni mladi Ivan Ferenc, koji je prošao omladinsku školu Zrinjskog, te mladi obrambeni igrač iz Čapljine Robert Grbavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: Zrinjski.info

Vezani članci