Poraz MNK Hercegovina u premijernom nastupu

Vidi originalni članak

MNK Hercegovina, neće po dobrome pamtiti svoj premijerni nastup u Prvoj ligi Federacije BiH. Teško su poraženi igrači Ivana Zeljke na gostovanju u Cazinu kod momčadi Bubamare rezultatom 5:0. Valja istaknuti kako su Širokobriježani bili oslabljeni za dva ponajbolja igrača Milu Zeleniku i Antu Grbešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 4. minuti strijelac za domaće bio je Ermin Muzić. Imali su igrači Hercegovine nakon toga nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, no mreža domaćih ostala je netaknuta. Mogli su u posljednjim trenutcima na odmor otići s poravnanjem, no Marin Sesar pogađa vratnicu, te se rezultatom 1:0 odlazi na odmor.

U drugom poluvremenu gledatelji su vidjeli još četiri pogotka, a svi su završili u mreži gostujućeg vratara Franje Sesara.

Odmah u prvoj minuti nastavka na 2:0 povisuje Halid Delić. Imali su nakon toga Širokobriježani još nekoliko prigoda, no domaći vratar Salim Karalić bio je odličan na vratima domaćih.

Hercegovina nakon toga prelazi na igru s vratarem - igračem, no to će se ispostaviti kao loša odluka. Jednu loptu ponovno uzima Halid Delić i u 36. minuti istrčava kontru za 3:0.

U 37. minuti crveni karton kod Hercegovine zarađuje Marin Sesar, što je izazvalo burne reakcije gostujuće ekipe prema sucu Adnanu Kasupoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja još dva pogotka Bubamare. Najprije za 4:0 pogađa Elmin Prošić, da bi u konačnici svojim trećim pogotkom konačni za konačni rezultat 5:0 pogodio Halid Delić.

U 2. kolu MNK Hercegovina na svom će parketu u nedjelju u dvorani na Pecari dočekati Mostarske kiše

Rezultati 1. kola Prve futsal lige FBiH:

KMNF Neretva Jablanica - MNK Čulin Mlin Livno 4:2
HMNK Rudnik Mostar – MNK Sparta Sanski Most 5:0
MNK Bubamara Cazin - MNK Hercegovina 5:0
MNK Mostarske kiše Mostar - FC Konjodor Bužim 4:6

Hercegovina.info

Vezani članci