Počeo malonogometni turnir Krehin Gradac 2014

Vidi originalni članak

Sa sigurnošću možemo reći da je prva večer bila zanimljiva i uzbudljiva. Već u prvoj večeri postignuto je 29 golova koji su mamili uzdahe i aplauze tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu večeri sastale su se ekipe Odiseja/Stefan d.o.o.-Sportski centar Crnac(moja mater te trazži). Susret je završio pobjedom Odiseje/Stefan rezultatom 7:5. Golove za Odiseju su postigli :Stanislav Vasilj 3, Ante Čilić 2 ,Marko Vlaho i Gabrijel Jerković po jedan ,dok su za Crnač pogađali:Josip Bošnjak 2, Slaven Sesar, Ivan Rezić i Danijel Crnac.

Nakon završenog prvog susreta svečano je i blagoslovljen turnir s par prigodnih riječi od strane našeg svećenika don Ivan Bijočića.

U drugom susretu večeri sastale su se domaće ekipe: Caffe bar Red Carpet-Union Foods. Union Foods je jednostavno deklasirao malo manje iskusnu momčad Red Carpeta rezultatom 3:11. Golove za Union Foods su postigli: Antonio Prusina 4, Tomislav Prusina 2, Goran Pehar 2, Marin Klarić 2, te jedan pogodak Marin Galić. Za ekipu Red Carpet su pogodili Ivan Ćorić 2 i jedan gol Ivan Sulić. U posljednjem susretu večeri sastale su se ekipe Pizzeria Primavera Mostar - Tigrovi Buhovo Utakmica je završena pobjedom Primavere 2:1. Golove su postigli Marin Kvesić i Antonio Pudar(Primavera), te Krešimir Sesar (Tigrovi).

Na poluvrijemenu trećeg susreta izvučena je i bogata tombola. Prve večeri turnira glavna nagrada tombole je bila orginalni dres Mario Mandzukić.

Turnir se nastavlja večeras ponedjeljak 21.7.2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20:30 Ljuti Dolac-Deep club/LTB butik Mepas Mall

21:30 Mnk Tići - HMNK Stolac

22:30 Avax Mostar -Restoran Lukas/caffe bar INN

Vezani članci