Pero Stojkić: U Zrinjskom se osjećam odlično

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nažalost po navijače Zrinjskog dobre partije zaustavila je ozlijeda koja ga je Stojkića od nogometnog terena odvojila nekoliko mjeseci. Ozlijeda je sada već stvar prošlosti, a evo što kaže Pero za naš portal.

Evo, kao prvo kada možemo očekivati tvoj povratak na teren?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ozljede ona je srećom iza mene, i počinjem sa priprema kada su one i zakazane 10 siječnja.

Možeš li u kratkim crtama prokomentirati proteklu godinu, da li se može ocjeniti kao dobra ili kao loša za HŠK Zrinjski?

Mislim da prošla godina i nije tako loša, plasirali smo se u polufinale kupa, a i u prvenstvu puno ne zaostajemo za željenim mjestom koji vodi u Europu.

Na kojim mjestima bi se Zrinjski trebao pojačati za proljeće?

Ispred nas je proljetna sezona koja je duga i mi moramo dati svoj malsimum kako bi ostvarili cilj, a on je izlazak u Europu. Na struci je da ocjeni gdje bi se trebali pojačati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po ocjenama ti si do povrede bio jedan od najboljih nogometaša, ne samo Zrinjskog nego i cijele lige. Da li si zadovoljan svojim igrama?

Što se tiče mene igrama do ozljede moram biti prezadovoljan. Mislim da sam igrao najbolji nogomet u karijeri, ali nažalost ozljeda je učinila svoje. Bože moj sada je to iza mene i moram nastaviti igrati, možda i još bolje nego u prošloj sezoni.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?

Što se tiče mojih planova za buducnost, ja kao i svaki nogometaš želim da napredujem. U Zrinjskom se osjećam odlično, ali za svoju životnu egzistenciju volio bi ostvariti neki inozemni tranfer. Ipak uvjek bi se vratio doma i završio karijeru u Zrinjskom.

Eto još poruka navijačima za kraj?

Navijačima samo želim poručiti da nas nastave bodriti kao što su nas bodrili kroz dobra, ali i loša vremena. Njihova potpora nikada nije, niti će ikada biti upitna.

hercegovina.info

Vezani članci