Pecara pozdravila povratak gostujućih navijača

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dok momčad nekako radi po nesnosnim vrućinama, radno je i u klupskim uredima. U Širokom su pozdravili odluku ukidanja zabrane za gostujuće navijače. - Mi uopće nismo bili za zabranu, smatramo da je to stvar države koja se zakonima mora obračunati s huliganima i odvojiti ih od navijača. Huligan je svugdje huligan, rekao je za Dnevni list glavni tajnik kluba Josip Bevanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Isto tako, jasno nam je da je u ovakvo nesređenoj državi to teško sve napraviti kako treba, ali drugi način pored zabrane sigurno postoji. Mi se u svakom slučaju radujemo povratku gostujućih navijača na naše stadione, dodao je.
Bevanda upozorava i na nesređeno stanje u slučaju TV prijenosa. Postignut je dogovor s BHRT-om, koji će ove sezone u svom Derbiju kola prenositi po jednu utakmicu svakog kola Premier lige. No, tu je i dalje puno nepoznanica.

- Još nije sigurno tko će se prenositi u 1. kolu. Rečeno nam je najprije da ćemo to biti mi i Slavija, a onda je izgleda došlo do promjene, pa će se prenositi utakmica Olimpica i Rudara..., a definitivno je bilo boljeg izbora za Derbi kola.
Istaknuo je Bevanda i to kako se nada da će premierligaši u Hercegovini ove sezone svoju suradnju podići na višu razinu...

- Mi u Hercegovini možemo napraviti to da u svakom kolu imamo nogometni spektakl. Vrlo je bitno da Široki nastavi dobru suradnju sa Zrinjskim, koji je sada dobio novog predsjednika, GOŠK-om i Veležom. A vjerujem da će to i biti slučaj.
Više o nadolazećoj sezoni, na Pecari će reći vjerojatno u petak, kada bi trebala biti organizirana konferencija za novinare uoči početka nove sezone Premier lige.

Na Slaviju bez Landeke i Brekala

Široki sezonu Premier lige otvara domaćim susretom sa Slavijom, na rasporedu u nedjelju u 20.30, a kako sada stvari stoje, stručni stožer na raspolaganju neće imati dva, možda i tri igrača. Davor Landeka se još oporavlja od ozljede zadobivene početkom priprema, Slavko Brekalo od operacije koljena, a još ćemo vidjeti hoće li za sraz s timom iz Istočnog Sarajeva biti spreman Bajano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Piše: Slaven Nikšić / Dnevni list

Vezani članci