Osijek dočekuje Cibaliju: Novi susret starih rivala

Vidi originalni članak
...čije se ispunjenje željno očekuje. Ipak, današnji dan donosi Slavonski derbi koji nas vraća nekoliko sezona unatrag. Iako utakmica nosi epitet prijateljske, jasno je kako sportskih i navijačkih tenzija te zanimljivosti na terenu i tribinama neće nedostajati.

Za razliku od Osijeka, Cibaliji će ovo biti prva pripremna utakmica, a uz onu sa Zrinjskim možda i najjača. Prilika će to biti i kako bi Cibalia vidjela gdje se trenutno nalazi u odnosu na jednog prvoligaša s kojim bi, nadamo se, naredne jeseni mogla igrati i natjecateljske utakmice. Posljednji susret ovih momčadi u službenim natjecanjima bio je u posljednjem kolu sezone 2012./2013. kada je domaćin slavivši pobjedu 1:0 ispratio Cibaliju mežu drugoligaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za susret s rivalom iz Vinkovaca, zbog smanjenja troškova organizacije utakmice, Osječani otvaraju dvije tribine - sjever za goste i zapad za domaće navijače. Za sve one koji iz nekog razloga ne mogu biti u Gradskom vrtu, prijenos je omogućila Slavonska televizija. Početak je prvo bio zakazan u 12 sati, da bi u četvrtak bio promijenjen na 13 sati i 30 minuta. Razlog - inzistiranje Osječke policije.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info

Vezani članci