FOTO  Održan sastanak povodom derbija Zrinjski-Velež

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Na sastanku su prisustovali gradonačelnik, predsjednik i generalna tajnica Sportskog saveza Grada Mostara, predstavnici FK 'Velež' i HŠK 'Zrinjski', Policijske uprave Mostar.

Predsjednik HŠK je istakao da se neće dozvoliti da se gradski derbi pretvori u nešto drugo, te će zajedno sa policijskom upravom i gradom organizirati ovaj derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik FK Velež kazao je da derbi bez navijača nije derbi, posljednja događanja dovela su PU Mostar da uvedu stroge mjere odlaska i dolaska navijača na derbi.

Očekuje se od 300 do 500 gostujućih navijača, a navijači će organizirano krenuti sa jednog mjesta, samo autobusom. Uvjet da se ide na utakmicu je da svaki navijač mora imati osobnu kartu te kartu za utakmicu. U svako autobusu će se nalaziti policajac sa popisom navijača.

Oba predsjednika istakla su da očekuju fer i korektno navijanje.

Nakon predsjednika prisutnima se obratio i gradonačelnik Ljubo Bešlić:
"Cilj nam je da se razvija sport u gradu, a nikako neke druge stvari. Poduzimamo sve mjere da ovaj derbi protekne bez ijednog incidenta"

PU Mostar je upozorila i domaće navijače da moraju doći sat vremena prije utakmice, te da će biti povećan broj policajaca. Na utakmici će se nalaziti i psi tragači za eksploziv, te će se osiguranje podići na najvišu razinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su svi složni da ovaj događaj treba da bude istinski praznik sporta u gradu.

Utakmica 15. kola BH Telecom Premier lige između Zrinjskog i Veleža igra se u nedjelju u 13 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.

 

hercegovina.info

Vezani članci