Nastavljen malonogometni turnir Krehin Gradac 2014

Vidi originalni članak

U neizvjesnoj i tvrdoj utakmici s pregršt prilika s obje strane i sjajnim obranama golmana Optika Bevanda je uspjela izboriti prolaz s minimalnom pobjedom od 1:0 pogotkom Josipa Boškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu sastale su se domaće ekipe svadbeni salon Ana Neri vs Brasil 7:6.
Zasigurno najzanimljiviji meč veceri popraćen aplauzima i smijehom od strane publike. Strijelci za s.s.Ana Neri: Krešimir Pinjuh 3, Ivan Rozić 2 i po jedan gol Darko Ivanković i Vedran Pehar. Za Brasil su pogodili: Tomislav Raguž 2, Ivan Jurić 2 i po jedan pogodak Ivan Šakota i Marin Zubac.

U trećem susretu igralo se izmedju:Trn Wwin/Dado transport vs Auto praona Smoljan 5:2. Nakon početnih odmjeravanja ekipa u prednost je stigla momčad a.p.Smoljan pogotkom Dena Proleta, ali nakon toga Trn Wwin/Dado transport uspijeva da preokrene rezultat u svoju korist pogocima Andjel Čolak 3, Ivan Soldo i golman Bože Soldo uspijeva pogoditi preko cijelog terena. Za a.p.Smoljan uspio je još pogoditi Danijel Rebac.

U  četvrtom susretu veceri sastale su se ekipe: X Mobile/Mobitel Shop vs svadbeni salon Antonela 0:4
U četvrtom susretu s.s.Antonela dugo je pokušavala slomiti otpor X.Mobile/Mobitel shop, i to uspijevaju u samoj završnici sa čak  4 pogotka.
Golove su postigli: Filip Barić 2 i po jedan gol Mateo Nikše i Davor Martinović.
Turnir se nastavlja u Petak 25.7.2014.
20:30 Dragicina vs MNK Dragovoljac
21:30 Studio Keramike Brotis vs Karliko (poslastica večeri)
22:30 MNK Tici vs HMNK Stolac

Vezani članci