FOTO/VIDEO  Nogometaše Hajduka u cik zore na Poljudu dočekalo 1000 navijača

Vidi originalni članak
Nakon slavlja na Maksimiru, igrači Hajduka feštu su preselili u autobus kojim su krenuli za Split. Pjesma nije prestajala gotovo cijelim putem, no tek je dolazak u Split značio pravo slavlje pred svojim najodanijim navijačima.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovi su im navijači priredili prekrasan doček. Njih oko 1000 u pet sati ujutro pjesmom, bakljama i skandiranjem dočekali su osvajače Rabuzinovog Sunca. S prvim zrakama sunca otvorena je i zapadna tribina poljudske ljepotice, a Torcida je znala nagraditi svoje heroje koji su na Poljud donijeli prvi trofej nakon tri godine.

Po dolasku na Poljud opustili su se i predsjednik Marin Brbić te član NO-a Nikola Koceić Bilan koji su po izlasku na poljudski travnjak zapalili bengalke. Nakon polusatnog slavlja s najvjernijim navijačima, iscrpljeni igrači 'bilih' napokon su krenuli svojim kućama.

- Zaslužili smo trofej, teško smo radili za njega i hvala svim ljudima u klubu i onima koji su nas došli podržati - rekao je kapetan Mario Maloča.

Do kraja sezone ostala je Hajduku još jedna utakmica. U nedjelju gostuju kod prvaka na Maksimiru i ne treba sumnjati da će splitski navijači još jednom napuniti južnu maksimirsku tribinu. Ako ništa drugo, onda iz zahvale za osvojeni Kup, prvi trofej nakon tri godine posta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata.hr

Vezani članci