Niko Kovač se oglasio nakon otkaza u Bayernu, pogledajte što je poručio bivšem šefu

Vidi originalni članak

Istaknuo bih tvoju humanost, iskrenost, poštenje i tvoju spremnost da pomogneš. Iako su naše karijere otišle zasebnim putevima, zauvijek će ostati naše prijateljstvo - poručio je Kovač Hoeneßu i tako pokazao da među njima nema "zle krvi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni gigant Bayern sinoć je dobio novog predsjednika. To je Herbert Hainer (65) nekadašnji prvi čovjek Adidasa koji je već nekoliko godina u upravi bavarskog kluba.

A s čelnog mjesta povukao se dugogodišnji predsjednik Uli Hoeneß (67) koji je u klubu bio igrač, generalni menadžer, direktor i predsjednik. Jedan je od najzaslužnijih ljudi što je Bayern postao svjetski brend i jedna od najvećih momčadi na svijetu.

Uli Hoeneß  i dalje će ostati vezan uz klub jer će biti šesti počasni predsjednik Bayerna nakon Franza Johna, Siegfrieda Herrmanna, Kurta Landauera, Wilhelma Neudeckera i Franza Beckenbauera.

Bayernova televizija ovim je povodom snimila poseban prilog u kojem su se Hoeneßu obratile brojne klupske legende. Među njima je i Niko Kovač koji je nedavno dobio otkaz na mjestu trenera.

Istaknuo bih tvoju humanost, iskrenost, poštenje i tvoju spremnost da pomogneš. Iako su naše karijere otišle zasebnim putevima, zauvijek će ostati naše prijateljstvo - poručio je Kovač Hoeneßu i tako pokazao da među njima nema "zle krvi" unatoč što je bivši hrvatski izbornik morao odstupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

vecernji.ba

Vezani članci