NEKA TI NE ZNA LJEVICA Lovren je prošli Božić dao izdašnu donaciju za bolnicu, nije želio da se to zna

Sportske novosti
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren donirao je Dječji odjel Opće bolnice Karlovac opremom vrijednom 150.000 kuna. Vijest je lijepa, istovremeno i nesvakidašnja jer se to dogodilo tijekom božićnih blagdana - prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren, kažu u bolnici, nije želio da se to zna, no vjerojatno tamo više nisu mogli čuvati tajnu pa su je odlučili podijeliti s javnošću, iako sa 367 dana zakašnjenja. Objasnili su i zašto.

"Dana 22. prosinca 2020. godine u našu bolnicu došao je naš poznati nogometni reprezentativac Dejan Lovren s donacijom opreme za Dječji odjel u vrijednosti većoj od 150.000 kuna. Dejan, kao svi ljudi velikog srca, nije htio da o tome izvještavamo javnost, ali u moru teških vijesti u ovo pandemijsko doba imamo potrebu objaviti ovu lijepu vijest pa makar i s vremenskim odmakom od godinu dana", kaže ravnatelj Opće bolnice Karlovac Nikša Antica, dodajući da je sva oprema u funkciji i dobro služi djeci na odjelu.

"U ime bolesne djece i svih djelatnika i Uprave bolnice: Veliko hvala, dragi Dejane. Želimo da Vaš primjer bude poticaj svima koji su u mogućnosti da doniraju potrebitima. Puno sreće u osobnom i profesionalnom životu", poručili su iz karlovačke bolnice.

Lovren nije rođeni Karlovčanin, ali je iz rodne Kraljeve Sutjeske kraj Zenice u BiH preko Njemačke stigao kao dječak u grad na četiri rijeke te tu učinio prve nogometne korake i proveo djetinjstvo.

Vezani članci