Nedjeljni derbi između Hajduka i Dinama mogao bi biti odgođen!

Vidi originalni članak
Naime, povjerenik za natjecanje hrvatske lige Josip Brezni poslao je u utorak obavijest klubovima u kojoj navodi da je moguća odgoda utakmice za 10. kolovoza, piše Jutarnji list.

No, kad god se utakmica igrala, poznato je da će glavni sudac biti Mario Zebec (Cestica), a pomagat će mu linijski suci Miro Grgić (Osijek) i Borut Križarić (Čakovec) te četvrti Igor Križarić (Čakovec). Što je razlog moguće odgode najiščekivanijeg dvoboja 2. kola domaće lige?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su prije svega europske obveze oba kluba, Dinama u Ligi prvaka i Hajduka u Europskoj ligi. Ako Dinamo prođe Vardar, u 3. pretkolu bi protiv Dinama iz Tbilisija mogao igrati već u utorak, dakle samo dva dana nakon derbija. Hajduk će, pak, u četvrtak igrati u 3. pretkolu, dakako ako prije toga u uzvratu pred svojim navijačima izbaci rumunjski CSMS Iași.

U svakom slučaju, ulaznice za derbi su u prodaji, a vrijedit će i za novi termin ako u nedjelju ne bude utakmice. Oni koji u eventualnom novom terminu ne budu mogli na utakmicu, a kupili su ulaznicu, dobit će povrat novca.

Vezani članci