Mostarski futsal prvak nakon četiri titule po prvi put primljen u Nogometni savez BiH

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U zgradi Nogometnog saveza (NS) BiH u Sarajevu predsjednik Vico Zeljković primio je izaslanstvo kluba Mostar Stari grad, futsal šampiona naše zemlje, koju su činili predsjednik Amel Bajgorić, direktor Mirsad Fazlinović i član Uprave Alen Đuliman. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz mostarskog kluba nisu krili oduševljenje ovim gestom predsjednika Zeljkovića, koji je na ovaj način pokazao da želi dati doprinos daljem razvoju futsala u Bosni i Hercegovini. 

"Prvi put nakon četiri osvojene titule prvaka BiH primio nas je predsjednik NSBiH. Zbog toga smo zahvalni predsjedniku Vici Zeljkoviću i njegovim suradnicima na velikom gestu. Imali smo veoma konstruktivan razgovor o mnogim temama, ali u prvom redu o unaprijeđenju futsala u BiH. 

Predsjednik Zeljković je rekao da će pomoći oko organizacije Glavne runde (Main round) UEFA-ine Lige prvaka, gdje ćemo igrati protiv Kampuksen Dynama (Finska), CS Dinama Plus (Moldavija) i ZVV Hovocuba (Nizozemska). Mi smo domaćini turnira od 26. do 31. listopada u Jablanici", kazao je Amel Bajgorić.

Vezani članci