MNK Brotnjo pokrenuo futsal akademiju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

MNK Brotnjo iz Čitluka je pokrenuo svoju futsal akademiju, u kojoj će odgajati mlade futsal igrače od 10 do 19 godina. Voditelj akademije bit će trener prve momčadi Brotnja Tomislav Bevanda, priopćeno je iz čitlučkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa zadovoljstvom i ponosom objavljujemo kako naš klub pokreće školu futsala FUTSAL AKADEMIJU "MNK BROTNJO". Futsal kao sport iz dana u dan sve više napreduje na svjetskoj razini te se sve više mladih ljudi počinje baviti njim. Po uzoru na brojne klubove i MNK Brotnjo odlučio je pokrenuti vlastiti pogon, u kojem će se djeca od prvog dana učiti biti odlični sportaši i još bolji ljudi.

Voditelj akademije bit će Tomislav Bevanda trener naše prve momčadi. Kroz dogledno vrijeme cilj kluba je da uz Tomislava Bevandu treneri u našoj akademiji budu i igrači našeg kluba s dugogodišnjim futsal iskustvom.

Tomislav Bevanda

S ponosom također možemo i reći kako je voditelj naše akademije, već uspostavio suradnju s inozemnim klubovima, s kojima će se razmjenjivati iskustva te odrađivati zajednički kampovi, što kod nas u našem Čitluku, što u drugim zemljama.

Upis u FUTSAL AKADEMIJU "MNK BROTNJO" službeno započinje večeras tako što se možete prijaviti na dole navedene kontakt brojeve ili putem inboxa naše stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrasti koji će se primati u akademiju su od 10 do 19 godina. U planu su tri kategorije, a to su pioniri, juniori i kadeti. Osim što svoj upis možete izvršiti telefonskim putem na brojeve; 063-103-280 te 063 411 315, od sljedećeg tjedna, upis će biti i u dvorani, utorkom i četvrtkom od 16 do 17 sati. Tom prigodom za upisnike kluba bit će osigurani i poklon paketi", stoji u obavijesti MNK Brotnjo.

Vezani članci