Mišo Krstičević: Ako ne realiziraš šanse, dođe ti kazna!

Vidi originalni članak
Trener Plemića, Krstičević je kazao kako je takav nogomet ako ne realiziraš svoje šanse dođe ti kazna.

"Mislim kako smo danas odigrali jednu odličnu utakmicu i zadovoljan sam s momcima jer smo imali puno šansi, zicera, iako smo promašili penal. Žao mi je jer momci su željeli pobjedu, ali ovo je samo prvi dio, u uzvratnoj utakmici za sedam dana u Vrapčićima probati ćemo napraviti sve kako bi prošli u polufinale", priznao je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za tjedan dana odigrati će se odlučujuća utakmica u kojoj Zrinjski mora izboriti pobjedu kako bi prošao u polufinale Kupa.

"Igrati ćemo napadački i otvoreno te pritisnuti Velež, ali i paziti da nas ne kazne brzom kontrom.
Zadnju utakmicu koju smo igrali bila je lošija igra ali pozitivan rezultat, a danas je igra bila na boljem nivou iako rezultat nije bio zadovoljavajući za navijače", veli Krstičević.

S druge strane trener Veleža Nedim Jusufbegović izjavio je kako je zadovoljan učinjenim poslom svoje momčadi i kako se imaju čemu nadati u drugoj utakmici po ovom rezultatu.

"Međutim, nisam zadovoljan na koji smo način otvorili utakmicu i kako smo kontrolirali duge lopte što nam je predstavljalo problem dugi niz utakmica.Brzom kontrom i polukontrom kroz kratke pasove došli smo do zadnje linije Zrinjskog i izborili jedanaesterac", otkrio je trener Veleža.

Postigli smo dva važna pogotka u ovoj utakmici ali moramo dosta bolje odigrati drugu utakmicu ako želimo prolaz., dodao je na kraju Jusufbegović./HMS/

Vezani članci