MENALO ZA HERCEGOVINA.INFO Već sutra imam pravo nastupa, mislim da ću kod Rožmana dobiti pravu šansu

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Čapljinac Luka Menalo od danas će nositi dres kluba s Rujevice, odnosno dres NK Rijeka. Menalo je na inzistiranje trenera Rijeke Simona Rožmana iz Dinama doveden na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući kako kod Zorana Mamića nije imao naročito veliku minutažu, nije mu bilo teško iz Maksimira krenuti put Rujevice. Danas je boravio u svojoj Čapljini, a po dogovoru odmah je krenuo za Slavoniju, točnije u Vinkovce gdje njegova nova momčad sutra igra utakmicu protiv Dilja u Kupu.

"Već sutra imam pravo nastupa. Danas sam bio doma u Čapljini i čim je pao konačni dogovor s Rijekom krenuo sam najprije za Zagreb, pa ću sutra za Slavoniju" kaže Menalo za hercegovina.info.

Kaže kako je Rijeka trenutno najbolji izbor za njega.

"U razgovoru s čelnicima kluba, odlučili smo kako je ovo najbolja opcija. Meni treba minuta, a u Dinamu sam ipak bio na klupi i čekao svoju šansu. S obzirom na to da je trener Rijeke upravo inzistirao na mom dolasku, shvatio sam da ću tamo dobiti potrebnu minutažu i pravu šansu."

Pravi izazovi ga čekaju na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub je uređen na najvišem mogućem nivou. Rijeka će igrati Europa ligu i to s velikim klubovima poput Napolija. Mislim da ću se uspjeti dobrim igrama nametnuti se treneru i osigurati svoje mjesto u momčadi."

Dobro društvo čeka ga u Rijeci.

"Prije nekoliko dana put Rujevice otišao je moj suigrač iz Dinama Sandro Kulenović, a tamo je i Stjepan Lončar s kojim sam igrao u Širokom. Mislim da će sve biti super i da ću opravdati očekivanja", rekao je Menalo u razgovoru za hercegovina.info.

Vezani članci