'Mamić je poput Gadafija, a municije je sve manje'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
- Sve ovo što se događa počinje mi sličiti na Libiju - smatra Štimac koji je ulogu diktatora Moamara Gadafija namijenio svojem najvećem oponentu.

- U ovoj priči Gadafi nije Marković, već je to Zdravko Mamić. Ali i Gadafi će pucati dok ima municije, a nje je sve manje i manje - smatra Štimac koji je još uvijek u "stand by" poziciji. Zapisnik njegove skupštine čeka objavu u Ministarstvu uprave, a ako se kojim slučajem ponište obje skupštine, HNS-a kreće u novu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- I Štimac i Marković mogu se kandidirati jer ako se obje skupštine ponište, onda ne vrijedi pravilo da kandidati ne mogu ponovno u izborni proces. Tu nastupa pravilo ex tunc. U prijevodu, ne vrijedi ništa od prije - razriješio je malu pravnu dilemu Ivan Brleković.

A kad smo već kod te eventualne treće skupštine, iz Osijeka je ovih dana krenula zanimljiva inicijativa po kojoj Robert Špehar sebe vidi na čelu Rusanove.

- Drago mi je da se na tu odluku odlučio čovjek koji je tek šest mjeseci u nogometu. Dovoljno da shvati što se događa. Uostalom, tim je priznao kako je dao glas Markoviću u zamjenu za travnjak s umjetnom travom vrijedan 50.000 eura - zaključio je Štimac.

izvor: jutarnji list

Vezani članci