Luka Modrić: Od Zrinjskog do Reala

Vidi originalni članak
"Pogodak koji je postigao Kopenhagenu kristalno jasno pokazuje koliko uživa u ovom trenutku u Real Madridu i koliko je dobraatmosfera u momčadi. Osvojio je trenera Ancelottija, ali i predsjednika Pereza.", piše Marca.

"Luka u nijednom trenutku nije slegnuo s ramenima, neovisno o tome koliko mu je komplicirano i teško bilo na početku svoje karijere u madridskom klubu. Mučio se da izbori svoje mjesto u prvoj momčadi, a kada mu je to u smiraju prošle sezone uspjelo, Luka je postao jedan od najboljih igrača Reala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, da je Luka danas jedan od najboljih nogometaša svijeta, a prije devet godina došao je na posudbu u HŠK Zrinjski iz zagrebačkog Dinama.

Tu godinu provedenu u Zrinjskom Modrić spominje u svakom svom istupu za medije, i njegova legendarna izjava za naš portal prije nekog vremena: “Sezonu koju sam odigrao za Zrinjski neću nikada zaboraviti i puno mi je pomogla u karijeri. Žao mi je što klub tada nije imao većih ambicija, ali svejedno da nije bilo te sezone u Mostaru možda danas ne bih bio ono što jesam”

HERCEGOVINA.info

Vezani članci