LUKA MENALO NEĆE U SARAJEVO Dinamo ga poslao na posudbu s opcijom otkupa za 400.000 eura

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Luka Menalo poslan je na posudbu. Dinamo je svog 27-godišnjeg ofenzivca, malo korištenog u mandatu Sergeja Jakirovića, poslao na jednogodišnju posudbu u Celje. Slovenski klub imat će pravo otkupa njegova ugovora nakon što istekne posudba. To će moći napraviti za iznos od oko 400.000 eura, otkriva Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menala se ranije spominjalo u kontekstu prelaska u Rijeku, no upravo je Jakirović po dolasku u Maksimir bio taj koji je stopirao  posao. Također je u pitanju bila posudba. Jakirović odlučio da mu Menalo trebao i nije ga pustio. U tri od prve četiri utakmice koje je vodio Jakirović je Menala ubacivao u igru da bi onda povremeni reprezentativac BiH polako padao u drugi plan. 

S Dinamom je osvojio tri naslova

Preselio je na klupu, a u zadnjih nekoliko utakmica bio je na tribini. Ukupno je odigrao 366 minuta kroz devet ovosezonskih susreta. Da Jakirović na njega više uopće ne računa bilo je jasno i ranije, ali konačna potvrda bilo je izostavljanje Menala s popisa igrača, koji idu na pripreme u Rovinj. Menalo je ostao u Zagrebu u potrazi za novim klubom koji je sada i našao.

Menalo je u Dinamo stigao u ljeto 2018. iz Širokog Brijega za 400.000 eura. S Dinamom je osvojio tri naslova prvaka, a odigrao je 91 utakmicu te postigao 11 golova uz osam asistencija. U slovenskoj ligi je jednu sezonu bio na posudbi u Olimpiji i igrao je odlično, pa se ne bi trebao dugo privikavati na novo okruženje. S Dinamom je pod ugovorom do ljeta 2026. godine.

Vezani članci