Liga prvaka: Remi na San Siru, Borussija uzela tri boda na Emiratesu

Vidi originalni članak
Nakon šokantnog poraza u prvom kolu, nogometaši Chelseaja stigli su do druge pobjede u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Kao gosti su pobijedili Schalke 3:0 golovima Torresa (2) i Hazarda. U drugoj utakmici skupine E Steaua i Basel su odigrali 1:1.

Borussiji tri boda na Emiratesu
U skupini F do vrijedne gostujuće pobjede stigla je Borussija koja je sa 2:1 pobijedila Arsenal na Emiratesu. Za pobjedu je najzaslužniji Robert Lewandowski koji je asistirao za prvi gol Mkhitaryana, a pobjednički je zabio u 82. minuti. Arsenal je privremeno izjednačio u 41. minuti preko Girouda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u drugoj utakmici ove skupine gost je pobijedio identičnim rezultatom. Napoli je do pobjede nad Marseilleom stigao golovima Callejona i Zapate.

Uvjerljiv poraz Bjelice

Bečka Austria, koju s klupe vodi Nenad Bjelica, uvjerljivo je izgubila kod kuće od Atletico Madrida 3:0. Sve je bilo jasno već nakon 2:0 nakon kojih su gosti imali 2:0 golovima Garcije i Diega Coste. Konačnih 3:0 drugim golom je postavio Costa u 54. minuti.

Porto je od 7. minute imao igrača manje protiv Zenita, međutim gosti su do tri boda stigli tek u 86. minuti kada je zabio Keržakov.

Remi Milana i Barcelone
Na San Siru Milan je odlično počeo protiv Barcelone i poveo već u 9. minuti nakon velike greške Piquea. Kaka je odlično podvalio loptu za Robinha koji je zabio za 1:0. Ipak, Barcelona je izjednačila u 23. minuti kada je trenutak svoje čarolije pokazao Lionel Messi koji je izbjegao pažnji čuvara i zabio za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja utakmice Barcelona je dominirala, ali rezultat se nije mijenjao, iako su tri boda mogli i domaćini.

U drugoj utakmici skupine H Celtic je pobijedio Ajax 2:1 golovima Forresta i Kayala. Počasni gol 'kopljanici' su zabili u 94. minuti preko Forresta.

Liga prvaka, 3. kolo:

Skupina E
Schalke - Chelsea 0:3 (Torres 5', 69', Hazard 87')
Steaua - Basel 1:1 (Tatu 88' /Diaz 48')

Skupina F
Arsenal - Borussia 1:2 (Giroud 41'/ Mkhitaryan 16', Lewandowski 82'))
Marseille - Napoli 1:2 (Ayew 86' / Callejon 42', Zapata 67')

Skupina G
Austria - Atletico 0:3 (R. Garcia 8', D. Costa 20', 54')
Porto - Zenit 0:1 (Keržakov 86')

Skupina H
Milan - Barcelona 1:1 (Robinho 9' /Messi 23')
Celtic - Ajax 2:1 (Forrest 44', Kayal 54' /Schøne 90)

vecernji list

Vezani članci