Kovač najavio Meksiko: Naši igrači prebrzi su za njihovu zadnju liniju!

Vidi originalni članak
Protiv Meksika lovimo osminu finala, a iako nam u nekoj ludoj kombinaciji igra i remi, u tom susretu moramo pobijediti. Visoka pobjeda protiv Kameruna donijela je dobru atmosferu u reprezentativni kamp, ali naši se ne smiju opustiti.

- Nismo poletjeli nakon Kameruna, bez brige. Utakmica protiv Meksika veliko je finale za cijelu našu Hrvatsku, za sve nas Hrvate u domovini i izvan nje. Rekao sam da u Brazil idemo uživati i vidite da uživamo. Vjerujem da možemo biti zadovoljni onime što smo dosad učinili, igramo lijep nogomet, rekao je Niko Kovač te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vjerujem da Meksiko želi igrati na pobjedu, kao i mi. Oni ne mogu mijenjati svoj stil igre. Znam što trebamo i imamo 90 minuta da to ostvarimo. Nećemo srljati, nećemo ići grlom u jagode nego ćemo strpljivo čekati priliku.

Još uvijek nije odlučio hoće li istrčati isti sastav kao protiv Kameruna.

- Ima ona nogometna pouka, nikad ne mijenjaj sastav koji pobjeđuje. Ali ja još nisam odlučio, još uvijek gledam kako bih nešto promijenio na bolje.

Naši su odradili i posljednji trening uoči puta u Recife.

- Imali smo zatvoreni trening, neke taktičke stvari. Ja sam zadovoljan, sve smo odradili, igrači sve znaju. Mislim da su naši igrači dovoljno brzi, možda i prebrzi za njihovu zadnju liniju i tu vidim našu šansu. Dobri smo i u skoku, to sve moramo iskoristiti, zaključio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

vecernji list

Vezani članci