KARAČIĆ Rezultat je realan, mogli smo izgubiti zbog prvog poluvremena

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U utakmici 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega večeras su na Pecari odigrali neriješeno s banjalučkim klubom Borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni Karačić, trener NK Široki Brijeg izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice kako su utakmicu loše započeli, ali kako bi volio da nastave igrati kao u drugom poluvremenu.

"Volio bih da uvijek igramo kao u večerašnjem drugom poluvremenu. Nažalost, otvaranje utakmice je bilo loše. To je uvijek teško predvidjeti. Odigrali smo tehnički slabo i taktički daleko od planiranog. Kako nismo uspjeli nametnuti svoj stil igre, bilo je teško stizati rani zaostatak od dva pogotka. U drugom poluvremenu bila je potpuno druga priča.

Marko Pervan i Petar Franjić kvalitetno su odgovorili svojim ulaskom, donijeli dimenziju više u našu igru, što je rezultiralo boljom igrom i dvama pogotcima.

Ipak, možemo biti zadovoljni što nismo izgubili nakon onakvog prvog poluvremena. Ovo je ipak na kraju realan rezultat, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.

Vezani članci