Karačić: Poštujemo Borac iz puno razloga ali Široki će igrati za pobjedu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...BiH banjalučkog Borca, danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija.

Novinarima su se obratili uz glasnogovornika Marušića i trener Branko Karačić te igrač Širokog Jure Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik Marušić je rekao da je u organizacijskom smislu sve već spremno te je medijima dao informaciju kako na Pecaru stižu i dva autobusa navijača Borca iz Banja Luke. Također je pripomenuo kako teku pripreme za tradicionalni Memorijal Gojko Šušak koji će se održati početkom rujna (3. i 4.) Za sada se zna da u Široki tom prilikom stižu Cibalija i Split, a koji će klub kao četvrti uz domaćina upotpuniti turnir još uvijek nije poznato.

Što se tiče derbi utakmice koja se željno očekuje na Pecari novinarima se obratio i šef struke Širokog trener Branko Karačić. On je rekao da cijeni i poštuje ekipu Borca, te se osvrnuo na izjave njihovog trenera Cvetkovića koje su ovih dana u medijima izgledale dosta samouvjereno. Naime, trener Banjalučana Zvezdan Cvetković se u nekim tiskovinama doslovce razbacivao izjavama kako na Pecaru dolaze po tri boda te da je neriješen rezultat na Pecari ravan neuspjehu.
-Ekipa Borca je čvrsta i disciplinirana, oni igraju na rezultat i njihova igra nije baš nešto posebno lijepa za oko, ali ne može se osporiti da osvajaju bodove i trofeje. Mi smo iz utakmice u utakmicu sve bolji i uz pomoć naših navijača Škripara uvjeren sam da ih možemo dobiti na Pecari kao i svaku drugu ekipu iz Premijer lige.- riječi su trenera Karačića koji je dodao kako će ekipa igrati i za Juru Ivankovića kojem žele pokloniti pobjedu kao svadbeni dar (Jure pravi svadbu dan poslije utakmice s Borcem).

Ivanković je rekao da su igrači spremni te da željno očekuju utakmicu. Borac je dobra ekipa ali nisu kvalitetniji od Širokog. Ako u utakmicu uđemo u pravom ritmu, pobjeda neće doći u pitanje. Jure je dodao kako priželjkuje dobru posjetu na Pecari te gromoglasnu podršku svojih vjernih navijača Škripara.

Ova utakmica neće biti u izravnom prijenosu na televiziji, ali zato će se moći pratiti na www.hercegovinalive.com.

ABCportal.info

Vezani članci