KAOS U BUENOS AIRESU Ljudi s mosta skakali u autobus, helikopteri stigli po igrače

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Argentina je osvojila svoj treći naslov svjetskog prvaka, a na ulicama brojnih gradova u toj zemlji brojni navijači slave taj uspjeh. Ipak, doček zlatnih nogometaša ubrzo se pretvorio u pravi kaos, a intervenirala je i policija koja je igrače helikopterima izvukla sa slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju AFA-e, sve je krenulo po zlu kada su dvojica muškaraca s mosta skočila u autobus u kojem su se nalazili igrači. Jedan je uspio upasti u otvoreni autobus, dok je drugi pao s busa na asfalt.

27388859.png (720×1115)

Policija je potom presrela autobus i izvukla igrače, te ih helikopterima prebacila u kamp reprezentacije. Voditelj hitne službe Aberto Crescenti je potvrdio da je do 15:30 na dočeku zabilježeno osam ozlijeđenih ljudi, dok je u proslavi naslova na dan utakmice stradalo njih 340.

"Do sada imamo osam ozlijeđenih s prijelomima ruku i nogu zbog penjanja na semafore i razna mjesta na koja se ne bi smjeli penjati", rekao je Crescenti pa upozorio ljude koji još nisu krenuli na doček da ostanu doma.

Argentina navijači

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Argentince je u Buenos Airesu navodno dočekalo preko četiri milijuna ljudi.

Nakon što je zgrozio svijet u Kataru kada je nagradu za najboljeg vratara svijeta stavio u međunožje, Martinez je na dočeku izazvao novi skandal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naime, on je na igračku bebe preko glave stavio sliku Mbapea, a ono što je zanimljivo je pored njega bio  Messi, koji je suigrač Francuza u PSG-u.

Vezani članci