VIDEO  KAKVA UTAKMICA NA GRBAVICI Bodovi idu za Gabelu, GOŠK šokirao Želju

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U 7. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši GOŠK-a napravili su pravo iznenađenje i svladali nakon preokreta Željezničar na Grbavici rezultatom 2:3 uz tri fantastična pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolje su u utakmicu ušli domaći. U 7. i 10. minuti dva puta je prijetio Drljo, no jednom je Bobić bio na mjestu, a drugi put je lopta prošla pokraj vratnice.

U 19. minuti velika prilika za GOŠK. Mihaljević je sjajno proigrao Ramljaka koji je sam išao na Muftića, koji brani njegov udarac.

U 34. minuti Željezničar dolazi do pogotka. Pucao je Drljo, loptu blokira obrana GOŠK-a, ali ona dolazi do Mekića koji pogađa za 1:0. Tim rezultatom se i otišlo na odmor.

 

Početkom nastavka, u 50. minuti Željo je mogao do drugog pogotka. Sam je pred Bobićem ostao Krpić, no Bobić odlično nogom brani njegov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probao je pet minuta kasnije za domaće i Ćosić, no lopta odlazi uz vratnicu.

No, pogodak na drugoj strani stiže u 60. minuti. I to kakav. Nakon prekršaja Kosorića izvan kaznenog prostora, slobodni udarac je uzeo Dino Skorup i maestralno pogodio suprotni kut. Muftić je loše procijenio loptu čekao da ona ode iznad grede, ali na njegovu žalost završila je u samim rašljama.

U 70. minuti vidjeli smo bakljadu manijaka za 70. rođendan stadiona Grbavica.

Četiri minute kasnije GOŠK kvari feštu. Sjajno je sve sam Hasukić napravio po lijevoj strani, izborio ze za udarac i odlično pogodio za potpuni preokret. Šok na Grbavici u tim trenutcima.

U 81. minuti probao je Amoah, ali lopta ide preko vrata Bobića.

No, u 90. minuti Željo ipak dolazi do pogotka. Bobić je loše reagirao, a Haračić pogađa glavom za poravnanje.

Sudac Bandić je pokazao šest minuta nadoknade. I kada se očekivao kraj utakmice GOŠK dolazi do pogotka. Sve je odlično u toj akciji napravio Nižić. Dva puta se izborio za udarac i ovaj drugi uz dosta sreće ulazi u mrežu za muk na Grbavici. Bodovi večeras idu za Gabelu.

Standings provided by Sofascore

Vezani članci