JURE IVANKOVIĆ "Velež ima oscilacija, na Pecari će se dosta toga nas pitati"

Hercegovina.info Sport
Vidi originalni članak

Momčad Širokog Brijega u nedjelju, 18. travnja u 19 sati na Pecari u okviru 26. kola m:tel Premijer lige BiH ugostit će momčad Veleža iz Mostara u dvoboju izravnih konkurenata u borbi za Europu, a u povodu istoga održana je konferencija za medije na kojoj su govorili pomoćni trener Jure Ivanković i prvi vratar Dario Miškić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nakon šoka i gubitka dva boda u posljednjim trenutcima dvoboja protiv Krupe brzo smo se okrenuli ovoj utakmici. Naime, nema vremena za plakanje ili kukanje, očekuje nas vrlo važna utakmica“, istaknuo je pomoćni trener, a zatim pohvalio novog suparnika.

„Velež je momčad koja zaslužuje poštovanje zbog ove sezone. Imaju kontinuitet u vođenju i radu, ali i igračkom kadru i to se u konačnici pozitivno odražava na njihove rezultate“, dodao je Ivanković.

Ipak, napominje kako, unatoč svemu izrečenom, i Velež ima oscilacija koje će njegova momčad nastojati iskoristiti u svoju korist.

„Imaju dva lica i to se najbolje vidjelo u prošloj utakmici protiv Sarajeva. Na Pecari će se dosta toga nas pitati, a naša energija i želja neće biti upitni. Nadam se kako će nas to dovesti do pobjede u utakmici koja puno nosi“, napominje Ivanković aludirajući kako na kraju sezone o putniku u Europu može odlučivati i međusobni omjer.

Vratar Dario Miškić vjeruje kako njegova momčad pobjedom protiv Veleža ponovno može pokrenuti pozitivan niz rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Posljednju seriju od osam vezanih utakmica bez poraza krenuli smo pobjedom u Vrapčićima. Nadam se kako će i ovaj put biti tako. Imamo i snagu i kvalitetu za pobjedu“, smatra Miškić. Dva metra visoki čuvar mreže u nedjelju slavi 25. rođendan i nada se kako će najbolji poklon biti upravo pobjeda protiv izravnog konkurenta.

Pobjeda bi bila odličan poklon, kako za mene osobno, tako i za cijelu momčad. Dobro radimo i samo čekamo svoj rad okruniti kvalitetnim rezultatima“, dodaje Miškić.

Pomoćni trener Ivanković otkrio je kako će „biti određenih promjena u odnosu na posljednju utakmicu“, a jedini koji ne konkuriraju za ovu utakmicu su ozlijeđeni Josip Majić i Teo Herceg.

Glavni sudac utakmice na Pecari bit će Zoran Grbić iz Prijedora, a istu izravno prenosi Arena Sport.

Vezani članci