Jure Ivanković: Važnija utakmica od drugih

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... kada na Pecaru dolazi Željezničar. Širokobriježani su već kiksali kod kuće, a uz to u 5. su kolu osramoćeni na Piroti kod Travnika, pa nema potrebe posebno naglašavati da je pobjeda u nedjelju imperativ. To znaju i Ivo Ištuk i igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Pa jest, ovo je sigurno važnija utakmica od nekih drugih, rekao je veznjak Jure Ivanković, dodavši: Svaka nosi tri boda, a mi smo ih već prosuli devet. Ali to što je ova slijedeća sa Željezničarom, donosi dodatnu draž.

Željezničar je jedna od momčadi koja je prošle godine odnosila bodove s Pecare. 

- Prošle su nas sezone nadigrali u Širokom, to svakako donosi dodatni izazov, ističe Ištukov veznjak koji će za razliku od prvih pet kola ovoga puta na sredini terena imati veliku pomoć u vidu oporavljenog Wagnera.

No, pitanje je koliko će nakon skoro dva mjeseca stanke i oporavka od upale pluća biti spreman?

- Bit će u kombinacijama to je sigurno, samo je pitanje hoće li se odmah vratiti u prvi tim. Koliko god odigrao, bit će od velike pomoći. Jer Široki bez Wagnera i Široki s Wagnerom nisu dvije iste momčadi. Moguće je da zaigra kao polušpic, to smo probali na turniru u Vukovaru i nije bilo loše... Vidjet ćemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ištuk neće moći računati na kompletan kadar, no Ivanković vjeruje da to neće previše utjecati na sastav. Iz kombinacija su ispali Varea, Pinjuh, Ljubić i Topić koji su ozlijeđeni, dok ej Danijel Kožul kartoniran.

. Većim dijelom to su igrači koji su u dosadašnjim utakmicama ulazili s klupe, tako da njihov izostanak neće utjecati na početnih jedanaest. Sigurno bi bilo dobro da smo svi zdravi, ali što je tu je.

Kako Široki iz utakmice u utakmicu igra drugačije, Ivanković ne može ništa obećati, ali zna što će biti potrebno za pobjedu.

- Od početka prvenstva igramo promjenjivo, u Travniku smo bili loši, pa bi nekom logikom sada opet trebali dobro odigrati. Ali ne zavaravamo se. Znamo da moramo odigrati iznad svojih mogućnosti i da se svakom od nas mora poklopiti dobar dan da pobijedimo, piše Dnevni list.

Vezani članci