Josipović odgovorio Šimuniću: Otkud mu hrabrost da me proziva nakon sramote na Maksimiru?

Vidi originalni članak
...Josipa Šimunića kazavši kako mu nije jasno od kuda Šimuniću hrabrosti za takav istup s obzirom na njegovo sramotno ponašanje na Maksimiru prošle godine nakon utakmice Hrvatske i Islanda.

<<< ŠIMUNIĆ: Josipoviću, hoćete li reagirati na skandiranje srpskih navijača 'Ubij Hrvata da šiptar nema brata'?!
Šimunić je Josipovića prozvao u pismu objavljenom na Facebooku upitavši ga zašto se nije pozabavio izgredom na beogradskoj Marakani kada je zapaljena hrvatska zastava, a hrvatski igrači i navijači vrijeđani transparentima i povicima, te hoće li reagirati na skandiranje srpskih navijača na utakmici Srbija-Albanija "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da gospodin Šimunić ne čita novine i ne gleda televiziju pa zato postavlja takva pitanja. Ali, podsjetit ću, šteta koju je učinio Hrvatskoj kao državi, našem nogometu, reprezentaciji onim sramotnim ponašanjem na stadionu je nenadoknadiva i ne znam od kud mu uopće hrabrosti da se javlja po tom pitanju", odgovorio je Josipović danas u Samoboru upitan za komentar Šimunićevog pisma.

Josipović je danas u Samoboru nazočio svečanoj sjednici Grdaskog vijeća u povodu Dana grada, a uručio je i odlikovanja pripadnicima 151. samoborske brigade.

Šimunića je UEFA zbog skandiranja "Za dom spremni" nakon utakmice dokvalifikacija između Hrvatske i Islanda kaznila s deset utakmica zabrane igranja za reprezentaciju.

Dnevno.hr

Vezani članci