Još jedan nogometni spektakl na Pecari, osmina finala Kupa BiH protiv sarajevskog Željezničara

Vidi originalni članak
...Premijer lige protiv ekipe Sarajeva, ljubitelje nogometa sutra očekuje prva utakmica osmine finala gdje u goste stiže još jedna sarajevska ekipa, ovaj put Željezničar. Tim povodom danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su se novinarima obratili trener Slaven Musa i igrač Širokog Jure Ivanković.

Trener Musa je rekao da su svi igrači zdravi ali da će sastav u odnosu na utakmicu sa Sarajevom izgledati ipak malo drukčije. Najavio je promjenu na golu Širokog pa bi utakmicu trebao započeti Luka Bilobrk, napomenuvši da Luka uvijek brani kup utakmice. U sastavu bi trebali biti i Neven Laštro, Jure Ivanković a umjesto Ćorića utakmicu će početi Ljubić. Musa je dodao da su moguće još neke izmjene sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jure Ivanković je igrač koji protiv Željezničara redovito odigra dobre utakmice a često puta je i strijelac. Novinarima je rekao da bi volio i sutra pogoditi mrežu gostiju. Atmosfera je dobra, očekujemo dobru podršku s tribina i naravno pobjedu- rekao je Ivanković.

Na kraju tiskovne i trener Musa je progovorio o sjajnoj atmosferi u klubu kao i odličnoj potpori igračima s tribina. Svi zajedno možemo doći i sutra do dobrog rezultata i još jedne pobjede protiv velikog rivala na Pecari.

Utakmica počinje u srijedu u 16:30 a na Pecaru stiže i pedesetak navijača Željezničara. Očekuje se lijepo vrijeme, dobro popunjene tribine. Nogometni spektakl može početi...

abcportal.info

Vezani članci