JAČA SE KOSTUR MOMČADI Kapetan Širokog potpisao vjernost do 2025. godine

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Kapetan Marijan Ćavar, koji je prošle nedjelje u susjedskom ogledu s Posušjem upisao 50. službeni nastup u dresu Širokog Brijega, stavio je potpis na novi ugovor s Plavo-bijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćavar je produžio vjernost Širokom Brijegu do ljeta 2025. godine.

"Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor. Sve do sada je bilo korektno od strane kluba prema meni, kako u onim trenutcima kada nije išlo dobro, tako i sada kada je situacija mnogo bolja. Lako smo postigli dogovor o novom ugovoru. Nadam se kako će sljedeće razdoblje biti uspješno i za mene i za klub. Vjerujem kako ćemo se radovati novim pobjedama te ispuniti zajedničke ciljeve", kazao je Ćavar nakon potpisa ugovora.

Potpisu novoga ugovora prethodio je i kapetanov mali jubilej, odnosno 50. službeni nastup u dresu Širokog Brijega u utakmici na Mokrom Docu.

"Nisam znao da sam već došao do pedesetog nastupa u dresu Širokog Brijega i to je nekako brzo prošlo. Drago mi je zbog toga i zbog pobjede koju smo ostvarili u Posušju", istaknuo je kapetan i osvrnuo se što za njega znači nositi kapetansku vrpcu Plavo-bijelih:

"Najprije želim reći kako u našoj momčadi ima još igrača koji zaslužuju nositi kapetansku vrpcu. Meni je čast što sam izabran za kapetana, ali prije svega gledam učinak momčadi. Za sada nam dobro ide i sretan sam zbog toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njega novinarima se obratio i direktor kluba Josip Bevanda koji je izrazio zadovoljstvo današnjim događajem na Pecari.

"Presretni smo što smo s našim kapetanom Marijanom Ćavarom potpisali novi ugovor. Klub će pokušati osigurati sve ono što struka na čelu s trenerom Ivicom Barbarićem bude tražila od nas. Nadam se kako će ovo kapetanu biti poticaj u predvođenju momčadi, ali i poticaj za nove igrače da i oni učine isto. Sve snage sada trebamo usmijeriti k tome da izborimo plasman u Europu", poručio je Bevanda.

Vezani članci