Ivica Osim: U našoj ligi tate i mame sastavljaju momčadi

Vidi originalni članak
To je jedna dobra šamarčina, da se osvijeste i navijači, i igrači, i svi. Neću kazati da sam navijao da se to dogodi, ali pretpostavljao sam da će se jednom dogoditi. Nažalost. Ali, moramo se učiti živjeti s tim. Jer, mi smo imali tih raznih prevrata. Uvijek. Ja bih to prije prihvatio kao normalno. Ništa novo, barem za nas, izjavio je Ivica Osim, te dodao:

„Način na koji se gubi nije bio baš taj. Može se izgubiti, ali ima mnogo ljepših i elegantnijih načina, nego onako. Ostaje uvijek neki gorak okus, kad se nešto pokvari. Da smo nešto pokvarili... A ne pitamo se na primjer, je li brazilski san, koji živimo posljednjih nekoliko mjeseci, realan. Toliko koliko smo ga mi uzeli kao realan. I onda sve što ne bude u tom nekom djelokrugu življenja i ponašanja, to je negativno. Svi mi se moramo vratiti u normalan kolosijek, te prihvaćati stvari koje mogu biti normalne."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom stilu progovorio je i o sukobu Safeta Sušića i oca Edina Džeke.

- Auuu... Sad se miješaju i tate... To je naš problem. Možda ni to nije loše da se dogodi? Da vide neki ljudi da ne može to sve tako. Nama i inače, i u ligi, tate i mame sastavljaju momčadi. Igrači igraju i pozivi dolaze, a da nitko ne zna ni kako, ni odakle. Svi su dobri igrači..., istaknuo je Osim.

Vezani članci