IVANKOVIĆ I BLAGAIĆ "Oni su nam ostalu dužnici, idemo po bodove"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon dvotjedne reprezentativne stanke Široki Brijeg premijerligaško natjecanje nastavlja gostovanjem kod Veleža u petak, 1. travnja na stadionu Rođeni u Vrapčićima s početkom u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu 24. kola m:tel Premijer lige BiH na konferenciji za medije u press salonu na Pecari najavili su šef stručnog stožera Jure Ivanković i vezni igrač Jakov Blagaić.

„Stabilizirali smo se, uvezali smo dvije pobjede bez primljenog pogotka i nadam se nastavku naše pozitivne serije. Na pravom smo putu vratiti se u pravi ritam koji će nas držati konkurentnima za vrh“, istaknuo je Ivanković i najavio dobru predstavu svoje momčadi.

„Idemo se predstaviti dobrom igrom. Očekuje nas zahtjevna i dinamična utakmica, kao i sve do sada naše međusobne utakmice. Ipak, želimo nastaviti pozitivnu seriju. Uvjeren sam kako ćemo se dobro potući za bodove“, poručio je Ivanković.

Njegov optimizam dijeli i vezni igrač Jakov Blagaić iza kojega je vjerojatno ponajbolja utakmica u dresu Širokog Brijega.

„Drago mi je da sam protiv Slobode napokon postigao svoj prvi pogodak za Široki Brijeg. Zadovoljan sam i svojom igrom. Upoznao sam ligu, forma mi je u uzlaznoj putanji i na meni je sada nastaviti raditi“, smatra Blagaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dvadesetdvogodišnji Splićanin očekuje zahtjevnu utakmicu, ali ističe kako među sutrašnjim suparnicima nema velikih nepoznanica.

„Iza nas je dosta međusobnih utakmica i nema puno nepoznanica. Velež nam je ostao dužnik, idemo po bodove“, istaknuo je.

U konkurenciji za utakmicu u redovima Plavo-bijelih sigurno neće biti ozlijeđenog Vinka Rozića i nedovoljno spremnog Nicholasa Llanosa.

„Očekujem nas sve u dobrom fizičkom stanju nakon odrađenog mini ciklusa razvojnih treninga u stanci. Imamo sve preduvjete za pravu utakmicu. Idemo se pokazati u najboljem svjetlu“, poručio je Ivanković.

Utakmicu iz Vrapčića izravno će prenositi Arena Sport TV.

Vezani članci