HŠK Zrinjski: Optimistično pred utakmice s Mariborom

Vidi originalni članak
Dan uoči odlaska Plemići su odigrali kontrolnu utakmicu u kojoj je stručni stožer dao prigodu svim igračima na koje može računati u novoj sezoni.

S obzirom da je prva utakmica pretkola Lige prvaka za dva tjedna, vjerojatno je popis nogometaša koji su otišli na Kupres i konačan koji će biti prijavljen za najprestižnije europsko nogometno natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

Podsjećamo na popisu su: Dujković, Tirić, Vasilj, Radeljić, Aleksić, Graovac, Turkalj, Zlatić, Stojkić, Katanec, Simeunović, Muminović, Šćepanović, Đurić, Petrak, Durak, Sušić, Pehar, Stojanović, Nikolić, Kordić, Popović, Jozić, Vranjić, Blaić i Galić.

Najveće iznenađenje je svakako izostanak Basare s popisa, dok će mladi nogometaši Zrinjskog koji nisu otišli na Kupres biti poslani na posudbu u neki od klubova u okruženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki problem struki sada predstavlja ozljeda Crnova, koji bi se trebao momčadi na Kupresu priključiti već sutra. Crnov je bio jedan od nositelja igre šampionske momčadi Zrinjskog iz prošle sezone i ukoliko on bude spreman za Maribora bit će to veliko olakšanje za sve one kojima je Zrinjski u srcu.

Sudeći po provjeri u subotu za nove nogometaše koji su se priključili Plemićima može se reći da će biti pojačanja, ali svakako je najveći dobitak mladi Marin Galić koji je dojučerašnji junior Zrinjskog.

O protivniku Zrinjskog NK Mariboru manje-više sve je poznato. Mariborčani su već dugi niz godina redoviti sudionici europskih natjecanja, i momčad koja je u susretu sa Plemićima papiranati favorit. To za sada ništa ne znači, i snaga obije momčadi će se vidjeti kada istrče na teren. U Zrinjskom, ali i među navijačima vlada umjereni optimizam jer je po prvi puta nakon završetka sezone momčad ostala na okupu, a ovaj Zrinjski je pokazao da zna igrati nogomet.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci