FOTO  HŠK Zrinjski: Očekujemo pobjedu protiv Slavije

Vidi originalni članak

Tim povodom održana je tiskovna konferencija na kojoj su prisutovali pomoćni trener Mario Ivanković te igrač Milan Muminović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da očekujemo pobjedu u sutrašnjem susretu. Svjesni smo kvalitete Slavije, bez obzira na njihov posljednji domaći poraz od Radnika. Sigurno da nas taj rezultat neće zavarati i da će igrači maksimalno motivirani ući u susret", istaknuo je pomoćni trener Zrinjskog Mario Maka Ivanković, a piše pogled.ba

Milan Muminović upravo je iz Slavije stigao u Zrinjski na početku 2012. godine.

"Slavija je doživjela dosta promjena u igračkom kadru, u odnosu na vrijeme kada sam ja igrao za taj klub. Imao sam priliku raditi s trenerom Draganom Radovićem, te mogu za njega reći sve pozitivno. Od igrača koje poznajem, tu je napadač Igora Radovanović. Oni uvijek imaju dobru ekipu, čvrstu u obrani i dosta opasnu iz kontranapada", riječi su Milana Muminovića.

U prvih osam kola Premier lige Zrinjski je osvojio 14 bodova i nalazi se na trećem mjestu. S obzirom na dosta težak raspored, u klubu mogu biti zadovoljni ostvarenim, ali stječe se dojam kako su Mostarci mogli osvojili još koji bod.

"Na startu prvenstva kada smo zabilježili poraz i neriješeni rezultat nismo bili u optimalnoj formi, koja nas sada krasi. Nismo imali protiv Viteza i posebno sad u Banja Luci, gdje smo odigrali kvalitetnu utakmicu i nadigrali protivnika. Jednostavno nismo imali sreće u realizaciji, te smo doživjeli poraz. Nadam se da ćemo s dobrom igrom nastaviti u slijedećim utakmicama. Imamo jednu pozitivnu atmosferu, dobar raspored i vjerujem kako ćemo to iskoristiti, te osvojiti što više bodova", kazao je pomoćni trener Zrinjskog Mario Maka Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog tri žuta kartona u susretu sa Slavijom neće nastupiti kapetan Marin Aničić. Utakmica se igra u srijedu u 18.30 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

FOTO: Pogled.ba

 

Vezani članci