Hrvoje Miličević: Nisam opterećen odlaskom iz Zrinjskog

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kako piše Dnevni list, na izlaznim vratima je i Amer Bekić, vrlo brzo će biti poznata sudbina Tonija Markića, a pod velikim upitnikom je i vratar Adnan Hadžić, koji je stavljen na transfer listu.

Na transfer listi nije Hrvoje Miličević, jedan od standardnijih igrača u ekipi Dragana Perića, no nije isključeno da mladi veznjak ne ode već u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je moguće. Sigurno je samo da me ugovor za Zrinjski veže još godinu dana, tako da klub ima posljednju riječ. Jasno da bih i ja volio ostvariti transfer u inozemstvo, ali nisam opterećen odlaskom", govori  Miličević, koji će u travnju proslaviti 20. rođendan.

Miličević jesenas nije odigrao samo u tri utakmice, i to zbog ozljede protiv Radnika (2:1), zbog žutih kartona protiv GOŠK-a (1:0), te protiv Rudara (0:0) zbog nastupa za U20 reprezentaciju Hrvatske.

"Imao sam veliku minutažu, iako sam zbog nastupa za U19 reprezentacija Hrvatske na Europskom prvenstvu u Estoniji propustio veći dio priprema. To se donekle osjetilo i na mojim igrama, pogotovo u završnici sezone kada me stigao umor, ali ipak je najvažnije da smo prvi dio zaključili na željeni način. Ostali smo u vrhu usprkos padu i domaćim kiksevima protiv Olimpica i Rudara, a usto smo izborili i polufinale Kupa, što nam nije uspijevalo u prethodne dvije sezone", dodao je Miličević.

Dnevni list

Vezani članci