Hrvatska domaćin u Osijeku! Luka Suton: S Rusijom ćemo se 'potući' za izravan plasman na Svjetsko prvenstvo

Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija plasman na Svjetsko prvenstvo pokušati će izboriti u Osijeku, odlučio je tako Hrvatski nogometni savez. Izabranici Mate Stankovića s mora sele u ravnu Slavoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnici u Elitnoj grupi biti će im Slovačka, Azerbajdžan, ali ponovno i reprezentacija Rusije.

Samo prvoplasirana momčad iz grupe izravno će se plasirati na Svjetsko prvenstvo, dok će četiri najbolje drugroplasirane reprezentacije u dodatno razigravanje, koje će dati još dva sudionika.

Zadovoljan ždrijebom je i Mostarac Luka Suton, koji je u Dubrovniku pokazao da se može s njim ozbiljno računati u budućnosti.

-Mogu reći kako sam ždrijebom relativno zadovoljan, ali činjencom da ćemo ponovno biti domaćini. Sigurno je kako ćemo imati veliku potporu s tribina što će nam biti dodatna snaga. Što se tiče protivnika, u Dubrovniku smo dokazali da možemo igrati s Rusijom, Azerbajdžan po meni nije snažan kao u godinama prije, a od Slovačke smo prema mojoj procijeni kvalitetniji. Najvažnije je da smo izbjegli Španjolsku. Milsim da je drugo mjesto realno, ali ćemo se s Rusijom "potući" za prvo, i izravni plasman na Svjetsko prvenstvo, kazao je za Hercegovina.info Luka Suton.

Vezani članci