HORKAŠ ZA HERCEGOVINA.INFO Zahvaljujem se svima u klubu, nadam se da će Zrinjski osvojiti titulu

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Mladi vratar zagrebačkog Dinama Dinko Horkaš, koji je u HŠK Zrinjski bio na posudbi, danas je i službeno napustio klub s Bijelog Brijega. Upravo je na putu za Zagreb, a kako nam je rekao ni sam ne zna da li ostaje u Dinamu ili ide na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo putujem za Zagreb, pa ćemo vidjeti s klubom kako će se situacija rasplesti. Danas ili sutra bi se sve trebalo riješiti. Želim se zahvaliti svim ljudima u Zrinjskom i klubu što mi je ukazao priliku. Nadam se da sam opravdao njihova očekivanja. Također zahvaljujem se svojim suigračima i želim im puno sreće u nastavku njihovih karijera, ali i u nastavku sezone, nadam se da će osvojiti titulu", rekao je Horkaš za hercegovina.info.

I iz HŠK Zrinjski zahvalili su se mladom vrataru na devet prethodnih mjeseci.

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje i želi sve najbolje u nastavku karijere Dinku Horkašu, koji je prethodnih devet mjeseci proveo u našim redovima kao posuđeni igrač GNK Dinamo Zagreb. Sretno Dinko", stoji u objavi mostarskog kluba.

 

Kažimo kako je Horkaš doveden kao zamjena za ozlijeđenog Ivana Brkića, koji je ponovno na vrata Plemića stao protiv Differdangea, uoči kojeg je mladi Horkaš ozlijedio rame. S obzirom da je Brkić sigurna jedinica, a Horkašu trebaju minute, logičan je potez kluba iz Maksimira koji ga je povukao s posudbe. Prijelazni rok u Hrvatskoj traje još sedam dana, točnije do 19. listopada i sigurno će uskoro biti poznato gdje će ovaj talentirani vratar nastaviti čuvati mrežu.

Vezani članci