Hoće li nogometaši od početka svibnja krenuti s treninzima?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Glavni tajnik NS BiH Adnan Džemidžić i izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav sastali su se danas u Sarajevu sa predstavnicima Ministarstva zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni cilj današnjeg sastanka je iznalaženje što kvalitetnijih rješenja zbog trenutačne situacije uzrokovane pojavom koronavirusa, kako bi se nogometaši vratili treninzima, te kako bi se nastavila natjecanja u organizaciji NS/FS BiH.

Na sastanku je zaključeno da će se pažljivo pristupiti početku trenažnog procesa nogometaša, ali tek nakon što nadležna državna i entitetska tijela donesu odluke o ublažavanju mjera koje su trenutno na snazi zbog proglašenja pandemije COVID-19.

Nastavljanje treninga i plan početka priprema će biti utvrđeni u skladu sa preporukama nadležnih zdravstvenih institucija u Bosni i Hercegovini.

U planu je održavanje sastanka i sa predstavnicima Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

S obzirom kako su iz Federalnog ministarstva zdravstva najavili kako će od početka svibnja početi s ublažavanjem mjera, postavlja se pitanje hoće li to značiti povratak treninzima nogometaša u BiH. 

Vezani članci