FOTO/VIDEO  Golčina Tina Jedvaja za Bayer

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Fantastičnom utakmicom u Leverkusenu otvoreno je treće kolo Bundeslige, a Bayer i Werder su odigravši 3:3 podijelili bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seriju je otvorio hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj koji je u 17. minuti fantastično pogodio iskosa s lijeve strane s ruba šesnaesterca pod gredu. Bio je to 2000. gol Bayera u Bundesligi.

Apotekari su imali potpunu dominaciju na terenu, pogađali su u nekoliko navrata okvir gola, ali lopta nije htjela u gol. Kazna je stigla u 45. minuti kada je Werder izveo brzu kontru, koji je preciznim udarcem završio Fin Bartels.

Novi šok za domaćine u 60. minuti kada su gosti izveli novu kontru. Ovog puta nečuvan je ostao Di Santo, koji je pogodio kroz noge vratara Lena za 2:1.

Ipak, samo tri minute kasnije Leverkusen se vraća. Hakan Calhanoglu je odlično izveo slobodan udarac s 22,23 metra i donio Bayeru 2:2.

U 73. minuti potpuni preokret apotekara. Tin Jedvaj je s desne strane ubacio na rub šesnaesterca, gdje je loptu pričekao Heung-Min Son, koji je prevario čuvara i preciznim udarcem pogodio za 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bod gostima u 85. minuti donio je Sebastian Prödl udarcem iz blizine.

Bayeru je ovo prvi remi nakon dvije pobjede, dok je Werderu ovo već treća podjela bodova.

Tin Jedvaj i Emir Spahić odigrali su 90 minuta za domaćine, dok je kod gostiju Izet Hajrović ušao u 72. minuti.

Vezani članci