Give me five „dupljak“ made in Iljo Dominković

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
.Međutim osoba koja se pojavljuje na oba sporna potpisana ugovora oko TV prava je u oba slučaja mister NSBiH Iljo Dominković iz Bukove Grede tj. Orašja a uz njega na jednom iz 2006.god.pokojni Milan Jelić te na drugom iz 2008.god.Munib Ušanović.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pošto mrtva usta negovore bilo bi se sramotno prati preko Jelića (nije valjda opet hercegovac preveslao posavca) a kakav je deal s Ušanovićem ostaje da razluče odvjetnici koji će ocjenjivati validnosti ugovora.

Dominković se „pere“ kako je prvi ugovor, koji su potpisali 2006.god. on i sad pokojni Jelić, sa švicarskom tvrtkom za prijenose TV prava „Kentaro“ oko TV prava za prijenose BiH utakmica repke od 2010-2014.god., morao potpisati pod pritiskom a da pri tome taj ugovor nije bio preveden pa on nije znao ni što sve u njemu piše(?!!).

Taj ugovor potpisan 2006.god.je navodno uveliko nepovoljniji što se tiče naknade za TV prava NS-u BiH od onog koji je ponudila TV kuća „SportFive“ a koji je potpisan 2008.god. tako da se su TV prava prodana dva puta!!!

Samo da nam naivni posavac Dominković koji potpisuje „neprevedene“ ugovore ne vrkne iz NS BiH i Sarajeva zbog „hercegovačko-muslimanske urote“.

Eto onda nama pametnjakovića i mutikaša kako je Posavina tobože opet izvisila zbog lopuža (pa i pokojnih) hercegovaca i „sarajevistanskih“ mafijaša.

E Iljo,Iljo baš te briga nećeš ti nakon svih mandata i „dupljaka“ u voljenu Posavinu i Bukovu gredu nego u „stečeni“ stan u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emanuel Jurić/posavski-obzor.info