FOTO  FUTSAL Mostar Stari Grad slavio u derbiju, Brotnjo svladao Policajca

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Večeras je odigrano četiri od pet susreta 14. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Čitluku je Brotnjo nakon poraza u Kupu od Zrinjskog svladao neugodni Policajac iz Banja Luke rezultatom 3:2. Utakmicu su bolje otvorili gosti. U 3. minuti precizan je bilo jedan od najboljih igrača Policajca Dejan Pavlović. Brotnjo se u igru vraća pet minuta kasnije kada krasno pogađa Šimun Markić. U 11. minuti potpuni preokret. Precizan je za vodstvo Brotnja bio Ante Grbešić

MNK Brotnjo KMF Policajac

U nastavku gledamo tvrdu i neizvjesnu utakmicu. Policajac je malo više imao loptu u svojim nogama i nekoliko izglednih prilika, ali Dujmović je bio na visini zadatka. Sedam minuta prije kraja utakmice gosti iz Banja Luke odlučuju se za igru s vratarem u polju. Domaći su to odlično branili, a jednu loptu presjekao je Anđel Čolak i postiže pogodak za Brotnjo. Do kraja utakmice gosti su uspjeli smanjiti na 3:2 preko Želimira Đukarića.

MNK Brotnjo KMF Policajac

U derbiju kola Mostar Stari Grad na gostovanju kod GFC Sarajeva slavio je rezultatom 4:6. Strijelci za Mostarce bili su dva puta Bilal Jelić te dok je Nermin Kahvedžić mrežu pogodio čak četiri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za GFC Sarajevo pogađali su pak dva puta Amel Handžić i jednom Ibrahim Hršumović dok je jedan pogodak Sarajlijama poklonio Jovan Lazaraević koji je loptu poslao u vlastitu mrežu.

U Tuzli je Salines Tuzla City svladao Seljak iz Livna rezultatom 8:4. Za aktualnog prvaka mrežu su pogađali; tri puta Slobodan Rajčević te po jednom Ivanković, Kocić, Sinanović, Arnautović i Brazilac Thiago.

Bosna Kompred na svom parketu svladala je Slogu rezultatom 2:0, a strijelci su bili Brković i Zulić.

Sutra se igra i posljednja utakmica kola u kojoj HFC Zrinjski gostuje kod Kaskade u Gračanici.

Vezani članci