FOTO/VIDEO  Furiozno prvo poluvrijeme Zrinjskom donijelo nova tri boda, Niko Janković postigao prvijenac

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Zrinjskog večeras su u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine uvjerljivo svladali Radnik rezultatom 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Furiozno prvo poluvrijeme odigrali su 'Plemići', a u prednost su došli već u 6. minuti. U kazneni prostor gostiju ubacio je Memija, lopta dolazi do Bilbije koji je glavom na drugu vratnicu šalje za Niku Jankovića, a mladi Zagrepčanin zabija glavom svoj prvijenac u dresu Zrinjskog.

Samo dvije minute kasnije već je 2:0. Pucao je s Bilbija s više od 20 metara, lopta je pogodila Batara, promijenila smjer te prevarila vratara Muminovića.

 

U 18. minuti već je 3:0 za Mostarce. Pucao je iz slobodnjaka Ivan Bašić, loptu na putu do gola nije nitko dirao te je završila u mrežu.

Do četvrtog pogotka Zrinjski je došao u 26. minuti. Uputio je loptu Kerim Memija, bilo je to nešto između ubačaja i udarca, lopta prolazi Muminoviću ispod ruku za veliku prednost Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mreže su nakon toga mirovale sve do 86. minute kada Radnik postiže počasni pogodak. Ubacio je Pantelić, a mrežu Čondrića pogodio je Anes Vazda koji je u Radnik u zimskom prijelaznom roku stigao upravo iz Zrinjskog.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Zrinjski je zasluženo osvojio tri nova boda i povećao svoju prednost nad drugoplasiranom ekipom Tuzla City na 17 bodova. Radnik je ostao na posljednjem mjestu s 15 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vezani članci