FOTO  Veterani Mostara osvojili Opuzen!

Vidi originalni članak

Veterani Mostara osvojili su prvo mjesto na humanitarnom malonogometnom turniru koji je održan u Opuzenu. Samo natjecanje bilo je najviše humanitarnog karaktera jer je sav prihod išao za akciju "Izgradimo dom obitelji Sršen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nekadašnjem nogometašu Rolandu Sršenu preminula je supruga i ostao je sam skrbiti za šestero djece od kojih je dvoje s invaliditetom. Ljudi, predstavnici vlasti te sportski djelatnici u Opuzenu pokrenuli su akciju koju su podržali ljudi iz doline Neretve ali i dalje.

U sklopu toga održan je i turnir na kojemu su nastupili i veterani Mostara. Nakon razigravanja po skupinama Mostarci su u poluzavršnici nadigrali ekipu Ploča dok su finalu svladali Šibenik 1:0. U borbi za treće mjesto domaćin Opuzen je porazio Ploče 5:0. Naslov najboljeg igrača i strijelca odnio je Miro Luburić iz Mostara, najbolju vratar je nekadašnji igrač Zrinjskoga Ivica Matas dok je nagrada za fair play završila u rukama kapetana Mostara Željka Zadre.

Na turniru su nastupila renomirana imena iz svijeta nogometa, kao što su Joško Popović, Igor Musa, Elvis Margeta, Ivica Matas, Josip Bulat i Ivan Bulat. Mostar je nastupio u sljedećem sastavu: Igor Musa, Elvis Margeta, Željko Zadro, Darko Čale, Cuni Klarić, Goran Dodig, Miro Luburić, Božidar Bata Puljić, Vedran Milan i Albert Pehar. U stručnim stožeru bili su Robert Pehar, Igor Babić Megi i Kristijan Rajič. Između ostalog ekipa Mostara je zahvaljujući svojim sponzorima za akciju " Izgradimo dom obitelji Sršen" uručila ček od 6 tisuća kuna.

Hercegovina.info

Vezani članci