FOTO  HŠK Zrinjski-FK Leotar 4:0

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina nazočnih gledatelja uoči utakmice pozdravilo je uoči utakmice juniore HŠK Zrinjski koji su osvojili Kup BiH prije tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HŠK Zrinjski: Hadžić, Popović, Markić, Džidić, Miličević, Stjepanović, Zadro ( od 75. Barišić), Ivanković ( od 62. Martinović), Stojkić, Lendrić i Selimović ( od 46. Pehar).

 FK Leotar: Milenković, Vučinić, Todorović, Delić ( od 30. Prelo), Čorlija, Šaraba ( od 46. Đajić), Komnenić, Vranešević, Bondžić, Marjanović, Stojanović ( od 55. Bošković).

Plemići su dominirali tijekom cijelog susreta, a gosti su još dobro i prošli. Već u 2. minuti bilo je 1:0, a strijelac je bio Selimović. Nakon toga bilježimo pokušaje Selimovića, Ivankovića i Stjepanovića, ali ostaje rezultat 1:0. Na 2:0 povisio je Lendrić, a prethodila je odlična asistencija mladog Miličevića. 2:0 bio je rezultat prvog dijela utakmice.

U drugi dio gosti ulaze malo hrabrije i imaju neke prigode, ali Hadžić se nije dao iznenaditi. Plemići pokušavaju preko Pehara, Lendrića, Stojanovića, a nije pogodio ni Stojkić iz slobodnog udarca. Za 3:0 pogodio je opet Lendrić koji je manirom iskusnog strijelca pobjegao obrani i matirao nemoćnog Milenkovića. Do kraja dobra igra Zrinjskog koju je u sudačkoj nadoknadi okrunio Barišić svojim prvim pogotkom za prvi tim Zrinjskog.

Vezani članci